Середа, 08.05.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

Наталинський НВК

Новини

29 січня відбулося засідання педагогічної ради на тему "Комунікативні здібності вчителя як елемент педагогічних компетенцій, інноваційних методів формування освітнього процесу"

29 січня на базі Харківського університет імені Бекетова відбувся ІІІ етап олімпіади з екології та захист екологічних проектів.

До Дня Соборності України в комплексі було проведено ряд заходів:

- для учнів 8-11 класів була проведена інтелектуальна мозаїка. Після виконання різноманітних завдань, перемогу отримала команда 10 класу! Молодці!

учні 4-а класу створили колективну роботу "Україна - єдина!" Дізналися цікаві факти про Україну, міркували над питаннями "Україна- це ...", "Я вдячний Україні за...", склали сенкан про нашу країну

- для учнів 7Б та 8 класів була проведена вікторина-змагання “Тільки разом збережемо незалежність ”. В ході гри перемогла дружба!

- активність для учнів 3А класу “Збережемо єдність України”

- виховна година в 7Акласі "День соборності України". Учні переглянули відеоролик "Залучення" та привітання від президента України, а також відбулася вікторина "Історія для мене"

- флешмоб “Одна єдина соборна Україна”

Вже традиційним в закладі став конкурс “Прикрась вікно витинанкою”. З 19 грудня наша красуня-школа стає ще гарнішою. В цьому році темою конкурсу було “Зима в моєму селі”. Сьогодні відбулося нагородження учасників конкурсу "Прикрась вікно витинанкою". За творчий підхід, креативність та перемогу в конкурсі грамоти отримали колективи 3А, 2А, 3Б, 5А та 8 класів. Молодці! Дякуємо за участь! Так тримати і надалі!

Нарешті дочекалися результатів та нагородження і за фотоконкурс “Мій чарівний Новий рік” . На конкурс надійшло 30 світлин. Всі учасники отримали грамоти, а переможці, які набрали найбільшу кількість голосів, також і роздруковану власну фотографію. Переможцями стали:
Дошкільний підрозділ:
Корж Дар'я та Гармаш Артем - ІІІ місце (по 69 голосів)
Безродна Кіра - ІІ місце (72 голоси)
Домнич Артем - І місце (75 голосів)
1-4 класи:
Яворський Іван - ІІІ місце (118 голосів)
Муха Костянтин - ІІ місце (129 голосів)
Кондратенко Анастасія - І місце (168 голосів)
5-11 класи:
Голяченко Аліна - ІІІ місце (51 голос)
Яворська Оксана - ІІ місце (65 голосів)
Домнич Анна - І місце (72 голоси)
Дякуємо дітям та батькам за активність та сподіваємося на подальшу співпрацю!

03 січня 2020 року відбувся практично-методичний виїзд педагогів Харківської обласної станції юних туристів до Наталинського НВК з метою ознайомлення учнів та педагогів закладів освіти громади з пріоритетними напрямами туристсько-краєзнавчої роботи, які є основою національно-патріотичного виховання.

Сьогодні учні шкільного підрозділу зустрічали Новий рік! Діти 2-х класів допомогли Настуні з казки“Морозко” відшукати своє чарівне відерце, в якому були солодкі подарунки для всіх!

Учні 3-5 класів, в ролях казкових героїв, мандруючи машиною часу, допомогли Діду Морозу та Снігуронькам подолати комп'ютерні віруси. Пісні, ігри, танці і, навіть, мюзікли сприяли гарному настрою напередодні Нового року

Цікаві і гри та дискотека учнів 6-7 класів

Щороку за підтримки наших шефів кращі учні закладу отримують додаткові солодкі подарунки. Не став виключенням і цей рік. Дякуємо дітям, які продовжують кращі традиції комплексу своїми знаннями та результатами участі в шкільному житті, а також нашим шефам, які не забувають про нас в ці святкові дні. Зі святами всіх нас!

21 грудня учні 11 класу відвідали Київський національний університет культури. Поїздка відбулася завдяки Анні Калантай(Красноградський професійний ліцей, яка вже другий рік поспіль запрошує наших випускників на профорієнтаційні заходи до цього ВНЗ

Сьогодні в наш заклад завітав святий Миколай. Кожен учень з 1 по 11 клас отримав солодкий подарунок від Наталинського сільського голови Віолетти Боровської

Юні актори 9 класу сьогодні привітали учнів 2-5 класів з Днем святого Миколая невеличкою виставою

В рамках Всеукраїнського тижня права в комплексі проведено ряд тематичних заходів. Найяскравішими з них були: година спілкування "Права свої ти знай, але про обов'язки пам'ятай", в 4а класі. Учні створили ілюстрації прав та обов'язків дитини. 

У 2-А класі була проведена виховна година на тему "Права дитини". Повторили, які діти мають права. Переглянули ілюстрації казок та обговорили які права в них були порушені.

12 грудня в закладі відбулася навчальна евакуація з приміщення. Учні та працівники покинули будівлю протягом 3 хвилин.

У школах України вводять штраф за прогули

З 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"– «Розфарбуй світ в помаранчевий колір: Покоління рівності виступає проти зґвалтувань». Акція розпочалася розміщенням інформаційних матеріалів, які підготували учні - члени шкільного самоврядування

Районний турнір юних істориків. Команда нашого комплексу посіла ІІ місце! Вітаємо!

Відкрийтесь, небеса,
Зійдіть на землю!
Всі українські села, присілки і хутори,
Повстаньте всі, кому сказали: вмри!
Засяйте над планетою, невинні душі!
Зійдіть на води й суші,
Збудуйте пам’яті невигасний собор!
Це 32-й рік, і 33 – й.
Голодомор... Голодомор... Голодомор...
Мітинг до вшанування пам`яті жертв Голодомору "Запали свічку пам`яті..."

В усіх класах була проведена тематична година спілкування до Дня вшанування пам'яті жертв Голодомору

21 листопада - Всесвітній день привітань. За ініціативою учнів-членів шкільного самоврядування, в закладі організовано флешмоб привітань. Протягом дня всі учасники флешмобу вітаються один з одним тими жестами, які зображені на смайликах. Участь в акції взяли як учні, так і працівники закладу

День дитини. Години спілкування у 3А класі.

2 жовтня наш заклад взяв участь у встановленні Національного рекорду України "Найбільша кількість уроків доброти".
Ми отримали Диплом учасника та в подарунок пригодницьку настільну гру від "Happy Paw" та ТМ "Purina". Граючи в цю гру, діти закріплять знання, отримані на Уроках доброти.

Міжнаро́дний день толера́нтності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Наперододні цього дня у 5А класі була проведена година спілкування "Що таке толерантність"

Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Тому сьогоднішнє свято – ще один привід згадати про такі якості і категорії людських відносин як Доброта.

Надзвичайно зворушливим виявився візит учнів комплексу-членів учнівського самоврядування до вихованців реабілітаційного центру. Звісно, ми прийшли не з порожніми руками, а з подарунками, які придбали на кошти, зібрані на благодійному “Осінньому ярмарку”. Дякуємо учням та батькам, які долучилися до цієї акції.
І важливо пам'ятати, що такими справами – проявами чуйності, симпатії, щедрості, дружелюбності, любові, благородства – ми вчимо робити добро. І, звичайно ж, бажано творити добро щодня, а не лише сьогодні – Всесвітній день Доброти.

Учні 4-а, 3-а та 6-а класів 9 листопада відвідали колиску гончарного мистецтва України - Опішню. Познайомилися з історією виникнення гончарства, оглянули виставку робіт майстрів. Також побували в маєтку автора Державного герба - В. Кричевського. На кожній локації для школярів провели майстер-класи. Екскурсія залишила багато позитивних вражень та емоцій. Бажаємо усім цікавих подорожей.

9 листопада - День української писемності і мови. Напередодні цього дня, члени учнівського самоврядування підготували та розвісили по закладу невеличкі нагадування з правилами нового українського правопису

Учні 2-4 класів взяли участь у І етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика

У 4Б  та 2А класах були проведені години спілкування на тему "9 листопада - день писемності і мови". Поговорили про цінність мови, її красу та багатство. Виконували багато цікавих завдань. А наприкінці уроку зробили леп бук.

Вчителі та учні 5-11 класів долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.